![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Голямата уста ![]() Група: Members Коментари: 90 Регистриран: 14-July 12 Потребител No.: 174274 ![]() |
(IMG:https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjEwNDU4NTQwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMzQ2MjIwMDI@._V1_SY1000_CR0,0,631,1000_AL_.jg) Жанр: Драма - Трилър Година: 2016 Режисьор: Тейт Тайлър Актьори: Алисън Джани, Джъстин Теру, Хейли Бенет, Ребека Фъргюсън, Люк Евънс, Емили Блънт Резюме: По едноименния роман (2015 г.) на британската писателка Пола Хокинс. Историята на Рейчъл Уотсън (Емили Блънт) след нейния развод. Всеки ден тя се качва на влака до Лондон - и всеки ден влакът преминава покрай семейната й къща, в която са живели заедно с бившия й съпруг Том (Джъстин Дероу) и в която той живее сега, с новата си жена Ана (Ребека Фъргюсън) и детето им. Опитвайки се да не мисли върху това, тя се концентрира върху двойка, живееща няколко къщи по-надолу. Това са Мегън и Скот Хипуел (Хейли Бенет и Люк Евънс) - тя ги нарича "Джес" и "Джейсън", а за тях Рейчъл си представя прекрасен живот и перфектното щастливо семейство... Един ден обаче тя става свидетел на нещо шокиращо, което я изпълва с гняв. На другия ден се събужда след кошмар, при това - с наранявания и натъртвания, но без конкретен спомен за изминалата нощ. Усещането й е, че се е случило нещо лошо. Идва и новината от телевизията: Мегън Хипуел е изчезнала! Рейчъл се заинтересува от случая и започва да проучва нещата. Дали тя има нещо общо с изчезването и евентуалното убийство на Мегън / "Джес"? :imdb: Превод: vseizvestna UNACS TEAM | УНАКС ТИЙМ © Този коментар е бил редактиран от vseizvestna на 8 Oct 2016, 06:42 AM |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Subtitles Guru Група: Глобални Модератори Коментари: 2351 Регистриран: 24-November 10 Потребител No.: 4440 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
مترجم ![]() Група: Глобални Модератори Коментари: 1300 Регистриран: 6-June 05 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 9000 ![]() |
Ще се гледа непременно заради Емили Блънт. Трейлъра ми привлече вниманието определено. Успех с превода, ще се чака. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Голямата уста ![]() Група: Members Коментари: 90 Регистриран: 14-July 12 Потребител No.: 174274 ![]() |
Благодаря!
Книгата беше наистина добра и се надявам, че филмът ще е на същото ниво. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 90 Регистриран: 13-October 06 Град: ПловДИВ Потребител No.: 57835 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И мненията за самата книга са доста противоречиви, но ще видим, макар че не ми допадат някои промени, за които четох, че са направени във филма.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() Група: Members Коментари: 104 Регистриран: 19-February 14 Град: София Потребител No.: 184739 ![]() |
На мен пък книгата изобщо не ми хареса - твърде предвидима, а стилът на писане на авторката също не ме впечатли.
Трейлърът изглеждаше много добре, но пък оценката в имдб и коментарите за филма май не са много добри... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sub-amateur, poor excuse of a translator ![]() Група: Members Коментари: 365 Регистриран: 17-July 10 Град: Sexantapristis Потребител No.: 154036 ![]() |
Че то оценка 6.7 в IMDB си е направо висока. Доста рядко се вижда нещо с повече от 7. Освен това за такива филми е хубаво всеки да формира личната си оценка, след като го изгледа. Често съм бил несъгласен за себе си с оценките там, както поради подценяване, така и поради огромно надценяване, особено на марвелски хамерикански помии. Чакаме субтитрите, за да си го формираме искрено и лично. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Този коментар е бил редактиран от Phoenix на 16 Oct 2016, 11:24 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дамата от влака е с прогрес на превод 30%.
Надявам се, че утре ще го приключа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преводът е готов.
Последващи издания ще синхронизирам сама, тъй като мисля, че има липсващи сцени в този релийз. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
مترجم ![]() Група: Глобални Модератори Коментари: 1300 Регистриран: 6-June 05 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 9000 ![]() |
Обичам подобни релийзи, радост неземна са. И като излезе накрая един екстендед и направо го сънувам филма... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Остава да чакаме качество, за да му се насладим. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, звукът е много добър, обаче картината никаква я няма.
Ако някой иска да разбере какво е да си късоглед, спокойно може да гледа и този релийз. Визуализацията е едно към едно. |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24 June 2025 - 06:45 AM |