Здравейте ( Вход | Регистрация )
9 Nov 2016, 03:27 PM
Коментар
|
|
|
مترجم ![]() Група: Глобални Модератори Коментари: 1311 Регистриран: 6-June 05 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 9000 |
(IMG:http://www.cinefish.bg/data/movies_images/272/p_272313.jpg) Doctor Strange 2016 Режисьор: Скот Дериксън Участват: актьори Държава: САЩ Година: 2016 Жанр : Екшън, Фантастика, Приключенски IMDB Марвел представя „Доктор Стрейндж“ – историята на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж, чийто живот се променя, след като след ужасяваща автомобилна катастрофа не може да използва ръцете си. Когато традиционната медицина го предава, той търси изцеление и надежда на необичайно място – мистериозен анлав на име Камар-Тадж. Стивън бързо разбира, че това не е просто център за лечение, но също и фронтовата линия на битката срещу невидими зли сили, които искат да унищожат нашата реалност. Скоро Стрейндж – въоръжен с новопридобити магически сили – трябва да избере дали да се завърне към охолния си живот или да загърби всичко, за да защитава света като най-могъщия жив магьосник. “Доктор Стрейндж” е с участието на Бенедикт Къмбърбач, Чуетел Еджиофор, Рейчъл Макадамс, Бенедикт Уонг, Майкъл Щулбарг, Скот Аткинс, Бенджамин Брат с Мадс Микелсен и Тилда Суинтън. Режисьор е Скот Дериксън с продуцент Кевин Файги. Сценарият е дело на Джон Спейтс и Скот Дериксън & C. Робърт Каргил. Присъединете се към Стрейндж на неговата опасна, мистична и напълно променяща възприятията мисия, когато „Доктор Стрейндж“ завладее екраните на 4 ноември 2016. Резюме - cinefish Два кадъра вещи в марвълската вселена обединяваме сили, за да го преборим. По превода ще творят Oracle и аз. Срокът за реакция е 20 дни. ПРЕВЕЖДА СЕ UNACS TEAM УНАКС ТИЙМ Този коментар е бил редактиран от E-Tle на 13 Nov 2016, 08:44 PM |
|
|
|
E-Tle Doctor Strange (2016) 9 Nov 2016, 03:27 PM
thankyou RE: Doctor Strange (2016) 9 Nov 2016, 04:15 PM
nsg-sas Само да попитам за HoU 3D ще може ли едни буквички... 18 Feb 2017, 06:14 PM
Phoenix Не знам на този етап, тъй като SPRINTER релийза за... 20 Feb 2017, 06:43 PM
nsg-sas Филма найстина е супер,не се сдържах и го гледах с... 21 Feb 2017, 06:43 AM
Phoenix Ми не е така. Качват се в арената, с изключение на... 23 Feb 2017, 05:21 PM![]() ![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 3 July 2026 - 10:31 PM |