![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Guest_ivajlap_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Standoff (2006) - TV Series
(IMG:http://image.com.com/tv/images/processed/super/81/36/32389.jpg) Епизодите до сега: в Линкос в Арена Ето английски за излезлите до сега епизоди:
Прикачени файлове
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Guest_the_creator_pz_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Сериала е определено добър, има динамика има малко смях, екшън, рама, любов... абе от всичко по малко, дано се запази че е на FOX, а там нищо не знае, а относно Brotherhood съм ЗА с 2-те ръце, а Justice нещо не можа да ме спечели този баш ръководителя им ми е много противен, дразнещ и супер неподходящ според мен, като адвокатска история Shark е далеч по-добър... както и да е, сериалчето е добро за отпускане определено си струва
|
|
|
Guest_excape_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(the_creator_pz @ 2 Oct 2006, 06:23 PM) Сериала е определено добър, има динамика има малко смях, екшън, рама, любов... абе от всичко по малко, дано се запази че е на FOX, а там нищо не знае, а относно Brotherhood съм ЗА с 2-те ръце, а Justice нещо не можа да ме спечели този баш ръководителя им ми е много противен, дразнещ и супер неподходящ според мен, като адвокатска история Shark е далеч по-добър... както и да е, сериалчето е добро за отпускане определено си струва За Каил Маклоклан или имаш напредвид в "Justice", много е неприятен и отблъскващ още от Tween Peaks, не може и да има сравнение между него и James Woods от " Shark". |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5 August 2025 - 04:19 PM |