![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 150 Регистриран: 22-May 05 Град: България Потребител No.: 8285 ![]() |
(IMG:http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/93/48/58m.jpg)
Сериала е за екип от лекари, занимаващи се със характеристична диагностика. На тях им дават на сложните случай. Лидера на екипа е Грег Хауз, лекар със невероятно чувство за хумор и ирония. Неговото мото е "Всички пациенти лъжат".. Сериала във IMDB Първия сезон на сериала Сериала не е от леките, защото съдържа много медицинска терминология. AZDEAZ и MartineZzZ ще помагат. (IMG:http://store1.data.bg/gateto/Moviez/House/house.jpg) Първия сезон на сериала съдържа 22 епизода, в момента върви излъчването на втория сезон. ============================= deank: Всички епизоди от първи сезон. Всички излъчени епизоди от втори сезон. <span style='font-size:8pt;line-height:100%'> Английски субтитри за епизоди (1x12-1x22) от първи сезон. Английски субтитри за излъчените епизоди от втори сезон.</span> |
|
|
![]() |
Guest_turezki_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За всички фенове на House MD.
Временно ще спра прревода на сериала, поради желанието на фамилията да превеждам Grey's Anatotomy. Вярвам, е няма да се сърдите много. На всички Весела и Щастлива Нова Година. |
|
|
Guest_tormentor_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(turezki @ 30 Dec 2005, 01:14 PM) За всички фенове на House MD. Временно ще спра прревода на сериала, поради желанието на фамилията да превеждам Grey's Anatotomy. Вярвам, е няма да се сърдите много. На всички Весела и Щастлива Нова Година. Ми можеш да почнеш пак House MD. Grey's Anatotomy тръгва скоро по bTV ! |
|
|
Guest_excape_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(tormentor @ 27 Mar 2006, 08:44 PM) Цитат(turezki @ 30 Dec 2005, 01:14 PM) За всички фенове на House MD. Временно ще спра прревода на сериала, поради желанието на фамилията да превеждам Grey's Anatotomy. Вярвам, е няма да се сърдите много. На всички Весела и Щастлива Нова Година. Ми можеш да почнеш пак House MD. Grey's Anatotomy тръгва скоро по bTV ! Преводача в случая Тurezki сам ще реши кога ще почне превода,а и какво като пуснат Grey's Anatotomy по БТВ: 1.Няма смисъл да се приключва сериала по средата на втория сезон,тъй като има доста хора зарибени по него 2.Ако пуснат сериала по БТВ,ще пуснат първи сезон,а втори я го пуснат догодина,я не. |
|
|
Guest_tormentor_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
/офф
Цитат(excape @ 27 Mar 2006, 08:52 PM) Преводача в случая Тurezki сам ще реши кога ще почне превода,а и какво като пуснат Grey's Anatotomy по БТВ: 1.Няма смисъл да се приключва сериала по средата на втория сезон,тъй като има доста хора зарибени по него 2.Ако пуснат сериала по БТВ,ще пуснат първи сезон,а втори я го пуснат догодина,я не. @excape що говориш наизуст .... Недей да правиш заключения като си немаш идея!! мноо знаещи ей... офф/ |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11 July 2025 - 02:41 AM |