![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Guest_ROKOTOBG_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
SERQLA E SUPER (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/tongue.gif) NEKOI IMALI SUB ZA NEGO
|
|
|
![]() |
Guest_Blady_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Благодаря ви за топлите отзиви. Надявам се да се забавлявате поне наполовина толкова, колкото аз, докато превеждам. Тук e мястото да благодарим на perdah, защото без неговата редакция, преводът и субтитрите щяха да са много далеч от нивото, на което са сега. :Bow:
Какво следва? 1) Превод на втората половина от втори сезон 2) Допълване на сайта и форума с много нови материали и информация Кога? 1) Възможно най-скоро. За съжаление цял семестър си намирах най-различни занимания и нямах достатъчно време да си посещавам лекциите. В резултат на това, сега съм в доста тежка сесия и нямам никаква възможност да се разсейвам. Ако всичко върви по план, прогнозата ми е, че към края на Февруари втори сезон ще е готов и ще започне работа по трети. 2) Също след сесията. Ако някой смята, че има интересни материали, статии, коментари и т.н., нека пише на Blady (at) charmed-bg (dot) com. Всяка помощ би била от полза. _________________ Поздрави Н. Баръмов [ Blady ] |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10 July 2025 - 07:20 PM |