![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Guest_Roben_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
(IMG:http://www.sab.bz/bitbucket/30590.jpg)
24 Държава : САЩ Година: 2006 Официален сайт tv.com Жанрове: Драма, Екшън, Приключенски В ролите: Клифърт Съдерланд като Джак Бауер, Ким Ривър като Аднрю Рейнс, Роджър Крос като Къртис Манинг, Уилям Девайн като Джим Хелър, и др. Резюме: Един от най-оригиналните, сензационните и одобрявани драма телевизионни серии, 24, създаден от Джоел Сърноу (“La Femme Nikita,” “Miami Vice”) и Робърт Кокран (“La Femme Nikita,” “The Commish”), запазва своя уникален формат и в петия сезон. Всеки епизод ще обхваща един час от реално време, и цялата история на сезон ще се развива в един ден. Още веднъж зрителите ще имат възможността да проследят характерите на главните герои в ден, след който никой от тях няма да бъде забравен. Ден 5: Той изчезна, за да запази своята тайна. Смени името си и започна нов живот. Вярваше, че е в безопасност... Тогава Ден 5 започна. 24.S05E01.HDTV.XviD-XOR 24.S05E02.HDTV.XviD-LOL 24.S05E03.HDTV.XviD-LOL 24.S05E04.HDTV.XviD-LOL |
|
|
![]() |
Guest_MartineZzZ_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мойте уважения към Турецки,но този път наистина се получи доста кофти.Аз самия почнах да превеждам епизода и определено щях първи да го пусна и то с добър превод (по мое мнение),слава богу обаче видях навреме че Hellrider също го превежда.
А Турецки го бях помолил специално в един мой пост ДА СЪОБЩИ дали превежда или не.Колкото и да си знае работата и колкото и да е превел всички епизоди до сега,АЗ НЕ МОГА ДА ЗНАМ дали той превежда и епизодите от новия сезон и именно заради това помолих който превежда да СЪОБЩАВА.Едва ли е толкова трудно!!!! Бозата стана абсолютно пълна.Наистина можеше да имаме вече поне 3 преведени епизода.И не става въпрос за това дали Турецки е добър или не.Според мен е наистина добър и гледам с удоволствие филми с неговите преводи,но тук става въпрос за нещо съвсем друго! Предлагам ако Турецки има желание да продължи с превода,просто да вземе да го съобщи за да знаем и да не си губим времето.Ако пък искате може и да разделим серийте,но каквото и да решим ТРЯБВА ДА КОМУНИКИРАМЕ един с друг за да няма такива ситуаций. С превода на втори епизод съм до ред 480 и не остава много,но точно в този момент се отказвам за втори и ПОСЛЕДЕН ПЪТ.Вчера останах разочарован,и не искам днес пак да изпитам това чувство.Ако някой иска мога да му пратя това което съм превел и той да продължи. И още нещо ,хора - Не пренебрегвайте труда на другите преводачи.Това,че нямат по 125 превода зад гърба си не означава,че превода им не е качествен. Наистина е адски гадно да се трудиш над нещо и на края да ти кажат "Стига бе,Едикойси си знае работата - оставете на него". Наистина доста хора споменаха във форума ДА ОСТАВИМ НА ТУРЕЦКИ,КОЙТО Е ПРЕВЕЛ ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ,но това не означаваше почти нищо.Откъде за бога да знам,че и самия Турецки мисли така???????????? Ок,аз съм до тук и се радвам,че именно Турецки се е заел,но ЗА БОГА - НЕКА ДА СЪОБЩИ! Благодаря за вниманието! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18 July 2025 - 08:11 AM |