![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Guest_streleca87_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 96 Регистриран: 5-October 05 Град: Варна, морето, сините вълни Потребител No.: 15100 ![]() |
Вече работя по въпроса, редактирал съм до 25 минута, което е 1/3. Толкова много правописни грешки на 1 място не съм виждал от първи клас насам. Кво ги учат тия деца в училище, направо не знам.
До 24.00 днес може и да стане, ама не обещавам. Това е до 50тата минута (от общо 85): Този коментар е бил редактиран от dragon x на 6 Oct 2005, 05:07 PM
Прикачени файлове
|
|
|
Guest_RaVeN_ReaL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(dragon x @ 6 Oct 2005, 03:59 PM) Вече работя по въпроса, редактирал съм до 25 минута, което е 1/3. Толкова много правописни грешки на 1 място не съм виждал от първи клас насам. Кво ги учат тия деца в училище, направо не знам. До 24.00 днес може и да стане, ама не обещавам. Това е до 50тата минута (от общо 85): Правописните грешки са най - малкия проблем! Някои реплики са много елементарно преведени! Просто е загубен смисъла на репликата! Според мен този филм не заслужава подобен превод, но както решите де! Аз все пак ще си допреведа и мойто и ще го пусна някой ден... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20 July 2025 - 07:39 AM |