![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 1 Регистриран: 27-January 19 Потребител No.: 192192 ![]() |
Колеги, собственикът на avetorrents е въвел ново правило. За определени торенти, събира пари за преводачите, обаче само за някой. В същото време използва и субтитри от нашият сайт. Някой да е получил пари? Въпросът е следния. Ние правим субтитри, понеже ни е хоби и не работим за пари, но в същото време, този "Gong" ни използва нашите субтитри и ни иска пари за "негови". Доста странно ми е.
Дайте си мненията.Благодаря ви. П.С: уточнявам, че аз не искам пари за моята работа. Правя го само и само за удоволствие. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 8 Регистриран: 18-November 15 Потребител No.: 187051 ![]() |
Колеги, собственикът на avetorrents е въвел ново правило. За определени торенти, събира пари за преводачите, обаче само за някой. В същото време използва и субтитри от нашият сайт. Някой да е получил пари? Въпросът е следния. Ние правим субтитри, понеже ни е хоби и не работим за пари, но в същото време, този "Gong" ни използва нашите субтитри и ни иска пари за "негови". Доста странно ми е. Дайте си мненията.Благодаря ви. П.С: уточнявам, че аз не искам пари за моята работа. Правя го само и само за удоволствие. Няма как да не взема отношение по темата...... Реално те взимат по 2 лв на всяко сваляне на торента и ми е много интересно как си ги разпределят..Като знам колко са Лакоми съм убеден че сами си бъркат по джобовете. А това че използват безплатно чужди субтитри и искат пари за тях е повече от безобразие - при кого отиват парите..... Пораснали са им толкова големи уши че са седнали върху тях и не чуват какво е мнението на повечето потребители. Решиш ли да изкажеш мнение различно от тяхното си БАН а в същото време ни наричат Уроди и смятат че извинението им е достатъчно (аз лично не съм видял такова). Да не говорим за това че сред изгонените хиляди потребители има много класни преводачи. Видовден има...Срам ме е за тези които останаха там но ние Българите сме послушни и обичаме някой да ни командва.... Не ми пука за правописните грешки - Серго Този коментар е бил редактиран от sergoastra на 8 Apr 2019, 10:30 PM |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18 July 2025 - 01:40 PM |