![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
مترجم ![]() Група: Глобални Модератори Коментари: 1300 Регистриран: 6-June 05 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 9000 ![]() |
В тази тема пишете вашите въпроси към нас. Интересува ли ви нещо, има ли нещо неясно за вас, попитайте и ще ви се отговори.
В първия пост ще се обобщават въпросите и отговорите от време на време, за да не се пълни темата с коментари, а също така да е по-нагледно. Този коментар е бил редактиран от E-Tle на 11 Jul 2011, 10:53 AM |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() Група: Members Коментари: 43 Регистриран: 12-August 13 Потребител No.: 181877 ![]() |
Здравейте,
от известно време правя някои преводи и се чудех дали може някой да ги прегледа и да си каже мнението? Искам да кандидатствам в отбора, но след като прочетох правилата ми се изясни, че доста неща съм сгрешил. Ще се радвам на някакво мнение дали въобще си заслужава да продължавам. Превеждам само по готови субтитри на английски език. Преведох няколко клипа и един цял stand-up на Джордж Карлин. Ако някой се съгласи да отдели от времето си ще съм благодарен! Ще помоля, ако се намери такъв човек също да каже къде да си кача субтитрите. Занимавам се от скоро и много неща не са ми ясни. Поздрави, Андрей Би могъл да ми дадеш линк към този, където смяташ, че си се справил най-добре. Възможно е да се забавя с прегледа, тъй като напоследът съм доста ангажиран на работа, правя два-три филма и имам за преглед няколко кандидати за отбора, но няма да останеш непогледнат. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) - Е-Tle Този коментар е бил редактиран от E-Tle на 12 Aug 2013, 01:01 PM |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12 July 2025 - 12:04 AM |