![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 ![]() |
Нека тази тема стане тема, свободна за дискусии, свързани с всичко в отбора, за което няма нарочна тема.
Изключително много сме признателни на stdoominic за подкрепата и пълното съдействие, което оказваше и оказва през цялото време, откакто се зароди идеята за тази инициатива. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 28 Регистриран: 12-December 05 Потребител No.: 20155 ![]() |
Извинявай се, че ще се намеся. Знам, че не съм екипа ви, затова моля да ме извините.
Но нещо не е съвсем наред. Райконен, казваш: гледах, пуснах ctrl+I, малко грешки - значи става. Искаш ли да ти пусна превод без нито една техническа грешка, но и нито един правилно преведен ред в субтитрите? Повярвай ми, това е лесно. Техническите грешки е възможно да се изчистят и лесно - зависи какво и как превеждаш. По-скоро трябва да гледате ниво на превода - правилно преведени идиоми и изобщо текст, стилистика, пунктуация. И изобщо изказа. Защото съм засичала преводи, които по технически изисквания са доста добре, но превод от рода "What's up?" - "Къде си бе, Иване?"... Нали схващаш за какво говоря... Пак моля за извинение. Но смятам, че който оттук ме познава, ще знае, че го казвам с добри намерения. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13 July 2025 - 09:55 AM |