![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 ![]() |
Нека тази тема стане тема, свободна за дискусии, свързани с всичко в отбора, за което няма нарочна тема.
Изключително много сме признателни на stdoominic за подкрепата и пълното съдействие, което оказваше и оказва през цялото време, откакто се зароди идеята за тази инициатива. |
|
|
![]() |
Guest_Raikonen07_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Да ви питам проверихте ли преводи на новите членове. Или уж отбора от грамотни хора ще бъде само или само така си говорите за парлама от месец и под логото като пуснем спелчека ще отчете няколко стотин грешки.
На колегите които са в отбора в момента stdoominic, 0ld SCho0l, Phoenix, peterx, KimJ, nikter, E-Tle, Bad_Nick съм сигурен, че им са на ниво субите защото съм гледал с тях. А на колегата каспанчо не съм видял никакъв превод качен на сайта, на колегата kitty JB погледнах последният превод и отчете малко грешки. Няколко кратки реплики, на 4 реда има презастъпване, демек превода си е на ниво. А на колегата Фоз също не видях да има качен превод на сайта. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Bright soul ![]() Група: Members Коментари: 729 Регистриран: 3-August 08 Град: Варна Потребител No.: 116401 ![]() |
...и под логото като пуснем спелчека ще отчете няколко стотин грешки. Логично е, че не можем да проверяваме всички преводи, които е правил някой кандидат. Ще проверяваме един или два дали са по правилата, след което ще ги приемаме. Ако се случи нещо подобно на това, което казваш, то просто трябва да се подаде сигнал до Контролния екип. Авторът, който не е спазил изискванията ще бъде предупреден, а при следващо провинение - изключен от отбора. Във всички случаи знакът няма да остане до субтитри, които не покриват обявените критерии. П.П. До всички: имайте предвид, че инициативата тепърва се задвижва. Ще отнеме време, докато изясним всички въпроси, подготвим насоките за преводачите и започнем да отчитаме реална дейност. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14 July 2025 - 01:36 AM |