![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 ![]() |
Нека тази тема стане тема, свободна за дискусии, свързани с всичко в отбора, за което няма нарочна тема.
Изключително много сме признателни на stdoominic за подкрепата и пълното съдействие, което оказваше и оказва през цялото време, откакто се зароди идеята за тази инициатива. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
shade withered ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 499 Регистриран: 14-July 07 Град: Кюстендил Потребител No.: 91323 ![]() |
Оставям на членовете на отбора да приемат новите кандидати, но понеже понастоящем новите кандидатури се изпращат до мен, ще поствам своевременно новините в тази тема.
Има кандидат за член на отбора: KimJ Кандидатурите се намират в панела за управление на отбора. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
مترجم ![]() Група: Глобални Модератори Коментари: 1300 Регистриран: 6-June 05 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 9000 ![]() |
Оставям на членовете на отбора да приемат новите кандидати, но понеже понастоящем новите кандидатури се изпращат до мен, ще поствам своевременно новините в тази тема. Има кандидат за член на отбора: KimJ Кандидатурите се намират в панела за управление на отбора. Аз съм твърдо "за". След преглед на Chuck 4х12 - по превода нямам забележки, използва IDI Spell checker, доколкото гледам няма повече от 3 реплики по 2 сек. Може и да има някоя дребна грешка, която да съм видял, но дори аз допускам такива от недоглеждане, та дори при двойна редакция. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) ПП А по какъв начин се одобрява кандидатът? Не че ще си позволя да одобрява без съгласието на останалите. Или за момента ти приемаш кандидатури и одобряваш? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
shade withered ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 499 Регистриран: 14-July 07 Град: Кюстендил Потребител No.: 91323 ![]() |
... ПП А по какъв начин се одобрява кандидатът? Не че ще си позволя да одобрява без съгласието на останалите. Или за момента ти приемаш кандидатури и одобряваш? Членовете, които сформираха отбора (Bad_Nick, 0ld SCho0l, Phoenix, peterx и E-Tle), имат всички права над управлението му.От страницата с отборите (Teams - горе вдясно под хедъра ) срещу Унакс Тийм би трябвало да имате линк към панела за управлениена отбора. Разучете го и питайте, ако има нещо неясно. Управлението на отбора е изцяло във ваши ръце. Предлагам занапред КЕ или някой член на отбора да модерира форума, за да не се натрупват имена в този списък: http://subsunacs.net/ib/index.php?act=Stats&CODE=leaders, пък и за да се знае кой върши тази работа и е отговорен за нея. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25 June 2025 - 05:41 AM |