![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Guest_lotdog_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Здравейте и честита коледа на всички!
Имам следният проблем, свалил съм си филм със субтитри, които вървят перфектно на компютъра ми, но след като ги запиша на диск и ги пусна на домашно кино субтитрите закъсняват и то много.... Опитвах да записвам диска с Nero 7 и Easy CD Creator и пак не става.... сменях ги от srt. формат в sub. и нищо... Направо не знам какво да правя... моля помогнете... |
|
|
![]() |
Guest_antL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
С колко закъсняват, няколко секунди или повече? И закъснението еднакво ли е за всички реплики?
Можеш да вградиш субтитрите в картината на avi файла и така да елиминираш закъснението при четенето на srt или sub файла. Свали тази програма Линк Линк Двата файла (.exe и .ini) трябва да са в една директория за да работи програмата. Програмата е лесна и проста за работа, ще и схванеш цаката самичък. С нея можеш да си местиш субтитрите нагоре и надолу, както и да им сменяш големината. След като залепиш субтитрите на филма, изпечи го на един диск и виж крайния резултат на ДВД-то, защото на компа вградените букви няма да се виждат(ще се виждат само на ДВД-то) |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12 July 2025 - 07:44 PM |