Star Wars: Revelations (2005), Star.Wars.Revelations.2005.XviD-NOGRP |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Star Wars: Revelations (2005), Star.Wars.Revelations.2005.XviD-NOGRP |
3 May 2005, 05:06 PM
Коментар
|
|
•↕• UsEr ® •↕• Група: Members Коментари: 118 Регистриран: 6-November 04 Потребител No.: 1856 |
(IMG:http://hometheatre.hit.bg/Star.Wars.Revelations.2005.XViD-NOGRP.jpg)
" МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ -Разкриването" -= Субтитри =- ОПИСАНИЕ НА ФИЛМА: Предсказатели показват пътя на Ордена на Джедаите. Но някой предсказания са неточни и Джедаите почват да се съмняват. Предсказателите започват да прикриват свойте Видения или напускат Ордена. Веднага след разрушението Храма на Ордена, надпревара възниква между Дарт Вейдър, Лорда Сит и Занна - "Ръката на Императора", в начинанието им да елиминират оцелелите Джедаи и спечелят благоволението на Императора. Сред тях има жена която не може да отрече истината на свойте Видения, че това всъщност е надпревара за разкриване на древна Джедайска тайна. Done by: UsEr ® |
|
|
Реклама |
3 May 2005, 05:06 PM
Коментар
#
|
|
|
|
|
Guest_eddie_* |
27 May 2005, 10:44 PM
Коментар
|
Guests |
Току-що въртях каналите на телевизора и какво да видя по BBT- края на Revelations. Почти 100% съм сигурен, че субтитрите бяха на User, за съжаление хванах края на филма, но това не ми попречи да ги позная - имаше някои много характерни съвпадения:
449 00:38:44,305 --> 00:38:45,897 Като в добрите стари времена а? - тук би трябвало да има запетайка 452 00:38:49,810 --> 00:38:52,301 Сигурна съм би могъл да намери начин да спре локализирането на Джедайте. - пише се "джедаите" - нито с главна буква, нито с "й" Освен това тайминга на неговите титри трябва да се дооправя - има реплики, които се сменят доста бързо - по телевизията беше същото нещо, репликите на места просто хвърчаха... Както е тръгнало, току-виж давали някой филм по кината и накрая видим: превод subsunacs.net (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Олекотена версия | Час: 7 February 2025 - 10:05 AM |