![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 23-April 11 Потребител No.: 161631 ![]() |
Тъй като не можах да видя никъде мейл-а на сайта ви, си задавам въпроса тук.
2 поредни пъти качвам субтитри на Hawaii Five-0 03x01 и биват изтривани без да бъде дадена конкретна причина. Ще бъда благодарен на модераторите от сайта ако ми дадат причина защо трудът ми не е бил оценен... |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 15 Регистриран: 15-April 07 Потребител No.: 83824 ![]() |
В долния край на главната страница на форума пише "модераторски екип". Влизаш в него и там най-отгоре в списъка е администратора Spark. Пишеш му лично и той ще ти отговори.
Този коментар е бил редактиран от ilievvli на 29 Sep 2012, 04:16 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ал би бек ![]() Група: штъ Коментари: 699 Регистриран: 9-June 03 Град: Турно Магуреле Потребител No.: 1 ![]() |
Погледни правилата за качване на субтитри, проумей ги и си отговори сам защо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 23-April 11 Потребител No.: 161631 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 52 Регистриран: 8-August 12 Потребител No.: 174757 ![]() |
Брат, по-добре не качвай, остави ги. Помощ нема да видиш
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
AnimeGod ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 254 Регистриран: 6-October 04 Потребител No.: 1193 ![]() |
При положение че съм виждал одобрен машинен превод твоите трябва да са били нещо наистина ужасно... (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rofl.gif)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Back in Black Група: Members Коментари: 226 Регистриран: 9-June 10 Град: Middle Earth Потребител No.: 153310 ![]() |
Ох това - ТИТРИ - много ме кефи.
И на мен веднъж ми се случи, защото не бяха енкоднати. Виж правилата дали си спазил всичко. http://subsunacs.net/uplsub.php Отгоре пише правила. |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13 July 2025 - 10:41 AM |